Bells on Fire nyerőgép ajánló

Cseresznyék, dinnyék, narancsok és citromok. A gyümölcsös nyerőgépek elhagyhatatlan kellékei, melyekből sosem elég! A Bells on Fire-ben pont ezekkel találkozhatsz, de a klasszikus szimbólumok mellett a mára már elmaradhatatlan Wild és Scatter is landolhat a tárcsákon. De miért is ez az egyik legnagyobb kedvencünk? Alábbi leírásunkból kiderül:

Bells on Fire áttekintés

 • A nyerőgép típusa: sztenderd tárcsák
 • Játékmező mérete: 4×5
 • Tétek (min.-max.): 40 Ft – 5.000 Ft
 • Nyerővonalak: 40 (10-40 között változtatható)
 • Max. nyeremény: 5.000.000 Ft
 • A játék funkciói: Wild, Scatter, Kockáztatás
 • Volatilitás: Közepes
 • RTP: 96,84%

Játssz most

 • Regisztrációs bónusz 100% 75.000 Ft-ig + 50 ingyen pörgetés
  9.8/ 10
  Csatlakozz most
 • Regisztrációs bónusz 150% 45.000 Ft-ig + 50 ingyen pörgetés
  7.25/ 10
  Csatlakozz most
 • Regisztrációs bónusz 100% 60.000 Ft-ig
  7/ 10
  Csatlakozz most

Bells on Fire: az első benyomás

Az Amatic által jegyzett Bells on Fire minden apró részletével a klasszikus nyerőgépeket idézi: retró grafika,  lángoló, animált szimbólumok, könnyű kezelhetőség. Ne számíts tehát modern 3D grafikára, hiszen ez egy vérbeli klasszikus, amiben még a hangeffektek is a kaszinókból jól ismert játékgépek hangulatát idézik. A tétek egészen magas skálán állíthatók 50 Ft és 5.000 Ft között, így mindenki megtalálhatja a költségvetésének legmegfelelőbbet. 

Alapjáték

A 4 soros, 5 nyerővonalas játék 40 nyerővonallal rendelkezik. A játék célja, a 40 nyerővonal egyikén egymást követő 3 vagy több megegyező szimbólum kipörgetése, a bal szélső tárcsától indulva. A játékban stacked szimbólumok találhatók, tehát egyetlen tárcsát akár 4 megegyező szimbólum is kitölthet. Ha ezt sikerül megismételni mind az 5 tárcsán, az összes aktív nyerővonalon egyszerre jár a nyeremény, mely az egyenlegedre azonnal jóváírásra kerül. Az alapszimbólumok mellett (amik többnyire a különböző gyümölcsök, BAR és 7-es szimbólumok) Wild és Scatter is felbukkan a tárcsákon, melyekkel extra nyereményekre lehet szert tenni. 

Wild

A Wild a Liberty Bellt mintázó harang szimbólum, ami a Scatter kivételével minden más szimbólumot helyettesít. Saját kifizetési értéke nincs, de az alap szimbólumokhoz hasonlóan a Wildból akár több is megjelenhet egyetlen tárcsán, ezzel növelve a nyerési esélyeket.  

Bónusz funkciók

Egy klasszikus játékhoz méltón, a Bells on Fire nincs telepakolva bonyolult bónusz funkciókkal, mégsem érezzük hiányát, hiszen a Scatter szimbólum mindenért kárpótol. Mindössze 3 kipörgetésére van szükség, és tétünk többszörösét fizeti. Ezeknek a szimbólumoknak még csak nyerővonalon sem kell elhelyezkedniük a nyereményhez, a lényeg mindössze annyi, hogy legalább három landoljon belőlük a játékmezőn. 

Kockáztatás/Duplázás

Minden nyertes pörgetés után lehetőségünk van megduplázni a körben megnyert összeget. A klasszikus kártya-választós játékon tehetjük próbára ismételten szerencsénket. Nincs más dolgunk, mint a nyeremény jóváírása előtt megnyomni a ‘Szorzás’ gombot, és választani. Meg kell tippelnünk, hogy a lefordított kártya színe piros vagy fekete. Ha jól tippeltünk, máris dupláztunk. 

Konklúzió

A Bells on Fire az Amatic nagy klasszikusa, és nem véletlen, hogy nálunk is előkelő helyen szerepel. A játék rendelkezik a gyümölcsös nyerőgépek minden előnyével, a modern funkcióknak és a magas nyereményszorzóknak köszönhetően viszont magasabb nyereményekre is szert tehetünk pillanatok alatt, ami még élvezetesebbé teszi a játékot. Ha kedveled a régimódi video slotokat, melyek a 80-as, 90-es évek nyerőgépeinek hangulatát idézi, akkor ez az 5 tárcsás, 40 nyerővonalas játék a tökéletes választás. Klasszikus játékmenet némi csavarral.

×

Sajnáljuk, de ez a kaszinó nem rendelkezik engedéllyel Magyarországon!

Játssz egy engedélyezett kaszinóban,
kattints ide!