Book of Aztec nyerőgép ajánló

Te is eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen izgalmas lehet a felfedezők élete? Most eljött a Te időd, hiszen a kalandorok bőrébe bújhatsz, és a Book of Aztec tárcsáin keresztül megismerheted egy ősi birodalom, az Aztékok világát. Egy igazi Indiana Jones-féle kaland az Amatictól, mely határozottan megér egy-két pörgetést. Olvasd el ajánlónkat, válassz kaszinót és indulhat is a felfedezés!

Book of Aztec áttekintés

 • A nyerőgép típusa: sztenderd tárcsák
 • Játékmező mérete: 3×5
 • Tétek (min.-max.): 50 Ft – 5.000 Ft
 • Nyerővonalak: 10 
 • Max. nyeremény: 2.500.000 Ft
 • A játék funkciói: Wild, Scatter, Ingyen Pörgetések, Kockáztatás
 • Volatilitás: Alacsony
 • RTP: 96,84%

Játssz most

 • Regisztrációs bónusz 100% 75.000 Ft-ig + 50 ingyen pörgetés
  9.8/ 10
  Csatlakozz most
 • Regisztrációs bónusz 150% 45.000 Ft-ig + 50 ingyen pörgetés
  7.25/ 10
  Csatlakozz most
 • Regisztrációs bónusz 100% 60.000 Ft-ig
  7/ 10
  Csatlakozz most

Book of Aztec: az első benyomás

Első pillantásra talán kicsit régimódinak tűnhet a játék, de a modern funkciók mindenért kárpótolnak. A veterán játékosoknak ismerősek lehetnek a ‘Book of…’ játékok, melyekben a Könyv szimbólum játssza a főszerepet. Ahogy az Amatic többi nagysikerű, hasonló felépítésű játékának esetében, a Book of Aztecban is hasonló a játék mechanizmusa: a Könyv szimbólum Wild és Scatter szimbólumként is funkcionálhat, melyekről még többet megtudhatsz ha tovább olvasol.  

Alapjáték

Az első látásra egyszerűnek tűnő játékban jóval több van, mint azt gondolnánk. 5 tárcsa, 10 nyerővonal, Wild és Scatter, Ingyen pörgetések, egész tárcsára kiterjedő szimbólumok… De ne rohanjunk ennyire előre. Az alapjáték a jól megszokott sémát követi, egymás mellett kipörgetett szimbólumok után jár a nyeremény, azonban néhány szimbólum esetében már 2 megegyező is nyereményt jelent. A grafika követi az Azték témát, landolhat a tárcsákon néhány lelet, piramisok és akár egy csinos felfedező nő is – ezek a magasabb értékkel bíró szimbólumok. Az alacsonyabb értékkel a már jól ismert 10, J, Q, K és A rendelkezik. 

Wild

A Könyv szimbólum lesz a kedvenced, hiszen, mindenféle extra jutalomhoz juttathat minket. Egyszerre két funkcióval is bír: Wildként és Scatterként is működhet.  Ha egy vagy két Könyv szimbólum kerül kipörgetésre, felveszi bármely más szimbólum értékét, és helyettesítő szerepet tölt be. 

Bónusz funkciók

A Bónusz funkciók aktiválásában szintén a Könyv segíthet. Legalább 3 kipörgetése esetén téted többszörösét fizeti és 10 ingyenes pörgetéssel jutalmaz. 

Ingyen pörgetések

Ha a fentiekben már ismertetett módon sikerült aktiválnod az ingyen pörgetéseket, még több extrára számíthatsz. Itt az ideje, hogy felnyisd a Könyvet, melyből egy véletlenszerű szimbólum kiválasztásra kerül. A 10 ingyen pörgetés alatt a kiválasztott szimbólum az egész tárcsára kiterjed, és függetlenül attól fizet, hogy egymás mellett helyezkednek-e el. A funkció alatt újabb ingyen pörgetések is aktiválódhatnak a meglévőkön felül.

Kockáztatás / Duplázás

A Book of Aztec-ban lehetőség van a nyeremény megduplázására, vagy akár megnégyszerezésére egyetlen jó tippel. A klasszikus kártyaválasztós játékon teheted próbára szerencséd. Tippelhetsz arra, hogy piros vagy fekete a lefordított kártyalap, vagy a konkrét színét is megtippelheted. Kőr, treff, pikk esetleg káró? Az előbbi variációval duplázhatsz, az utóbbival a körben elért nyereményed négyszeresét zsebelheted be. 

Konklúzió

Az Amatic játékaiban eddig még nem csalódtunk, és ezt most sincs másképp. A Book of Aztec egy igazán szórakoztató nyerőgép bónusz funkciókkal, extra szimbólumokkal és ingyen pörgetésekkel. A játékban rengeteg lehetőség van megsokszorozni feltett téted, akár a Wild szimbólum segítségével, akár az Ingyen Pörgetés funkcióval, de ha extra izgalomra vágysz, próbáld ki a duplázás funkciót is! Az első látásra egyszerűnek tűnő játék nagyon izgalmas bónusz funkciókat rejt. Nem véletlen tehát, hogy sok játékos kedvence hosszú évek óta.

×

Sajnáljuk, de ez a kaszinó nem rendelkezik engedéllyel Magyarországon!

Játssz egy engedélyezett kaszinóban,
kattints ide!