Hot Fruits 20 nyerőgép ajánló

Gyümölcsös nyerőgép új köntösben. A Hot Fruits 20 egy igazi jolly joker, hiszen aklasszikus játékok rajongói is kedvelni fogják, és azok is, akik a modern nyerőgépek szerelmesei. A tárcsákon friss, lédús gyümölcsök pörögnek, az Amatic grafikusai pedig tényleg kitettek magukért. Nemcsak emiatt érdemes azonban kipróbálni ezt az online nyerőgépet, igazán komoly nyeremények is üthetik a markod, ha jól pörgeted a tárcsákat. 

Hot Fruits 20 áttekintés

 • A nyerőgép típusa: sztenderd tárcsák
 • Játékmező mérete: 3×5
 • Tétek (min.-max.): 40 Ft – 5.000 Ft
 • Nyerővonalak: 20 (10-20 között változtatható) 
 • Max. nyeremény: 5.000.000 Ft
 • A játék funkciói: Wild, Scatter
 • Volatilitás: 
 • RTP: 97,56%

Játssz most

 • Regisztrációs bónusz 100% 75.000 Ft-ig + 50 ingyen pörgetés
  9.8/ 10
  Csatlakozz most
 • Regisztrációs bónusz 150% 45.000 Ft-ig + 50 ingyen pörgetés
  7.25/ 10
  Csatlakozz most
 • Regisztrációs bónusz 100% 60.000 Ft-ig
  7/ 10
  Csatlakozz most

Hot Fruits 20: az első benyomás

A grafikát már megemlítettük, de a itt is ejtünk néhány szót róla. Ha belépünk a játékba, az első ami szembe tűnik, az élénk színek és retró hangulat jellemzi – de nem úgy, ahogy azt egy klasszikus félkarú rablótól elvárnánk. A tárcsákon felbukkannak mindannyiunk kedvencei, a jól ismert narancs, szilva, cseresznye vagy körte szimbólumok, a 7-esek, de egy végtelenül igényesen kidolgozptt körnezetben. Extraként Wild és Scatter szimbólumok kipörgetésére is lehetőségünk nyílik.

Alapjáték

A játék során bármikor változtathatjuk az aktív nyerővonalak számát. Játszhatunk 10 vagy 20 vonalon is. Innentől kezdve a játék menete végtelenül egyszerű. Mindössze 3 megegyező szimbólumot kell kipörgetnünk az aktív nyerővonalak egyikén. Sőt! Könnyített pályán mozgunk, hiszen a játék tele van stacked szimbólumokkal, így egyetlen tárcsán akár több megegyező szimbólum is landolhat.

Wild

A ‘7’-es a Wild szimbólum, mely a Scatter kivételével bármely más szimbólum értékét felveheti. Ahogy azt az alapszimbólumoknál is láttuk, a Wild szimbólumra is igaz, hogy akár egyszerre több is megjelenhet egyetlen tárcsán. Ha már csak egyetlen szimbólum hiányozna a nyerő kombináció létrehozásában, a piros 7-es talán épp kéznél lesz!

Bónusz funkciók

A Hot Fruits 20 tökéletes választás azoknak a játékosoknak is, akik még csak ismerkednek a nyerőgépek világával és nem ismerik ki magukat tökéletesen a különböző bónusz funkciók között, hiszen nincsenek benne bonyolult szimbólum kombinációk.  A Hot Fruits 20 a Wild-on kívül egyetlen bónusz funkcióval rendelkezik: ez az egyszerű Scatter szimbólum, mely azonnali nyereményhez juttat minket, ha bárhol a tárcsákon 3 kipörgetésre kerül belőle. 

Konklúzió

A Hot Fruits 20-ban mindenki megtalálhatja a kedvencét. A játék egyszerű, de nagyszerű, a grafika gyönyörűen kidolgozott, a nyereményszorzók pedig igazán nagylelkűek. És mindezek egyvelege teszi szinte tökéletessé ezt a gyümölcsös nyerőgépet. Véleményünk szerint remek kikapcsolódás azoknak akik a régi típusú nyerőgépeket keresik, és azoknak is, akik az újdonságokra pályáznak. Amit igazán kedvelünk benne, az az egyszerű játékmenet és az esély a magas nyeremények elérésére, amik a szemnek is kellemes grafikával együtt igazi kikapcsolódás lehet. Mi azt mondjuk, mindenképp megér egy próbát. Vagy kettőt.

×

Sajnáljuk, de ez a kaszinó nem rendelkezik engedéllyel Magyarországon!

Játssz egy engedélyezett kaszinóban,
kattints ide!