Wolf Gold nyerőgép ajánló

Tölts el egy éjszakát a varázslatos Grand Canyonban, és csatlakozz a farkas falkához. Ha téged is lenyűgöznek azok a nyerőgépek, melyek nemcsak szépek, de rengeteg izgalmas funkciót is kínálnak, akkor a Wolf Gold lehet Számodra a nyerő választás.

Wolf Gold áttekintés

 • A nyerőgép típusa: sztenderd tárcsák
 • Játékmező mérete: 3×5
 • Tétek (min.-max.): 25 Ft – 37.500 Ft
 • Nyerővonalak: 25
 • Max. nyeremény: 93.750.000 Ft
 • A játék funkciói: Wild, Scatter
 • Volatilitás: 
 • RTP: 96,00%

Játssz most

 • Regisztrációs bónusz 100% 75.000 Ft-ig + 50 ingyen pörgetés
  9.8/ 10
  Csatlakozz most
 • Regisztrációs bónusz 150% 45.000 Ft-ig + 50 ingyen pörgetés
  7.25/ 10
  Csatlakozz most
 • Regisztrációs bónusz 100% 60.000 Ft-ig
  7/ 10
  Csatlakozz most

Wolf Gold: az első benyomás

A játékba belépve már sejthető, hogy a PragmaticPlay csapata ismét valami különlegessel készült. A grafika kifogástalan, a háttérzene és a hangeffektek tökéletesen passzolnak a témához, a tétlépcsők pedig olyan magas skálán állíthatók, amik kedveznek mind az óvatosabb játékosoknak, mind a high rollereknek. 

Alapjáték

Az 5 tárcsás, 25 nyerővonalas játék első látásra nem sokban tér el a már megszokott mechanizmustól. A jól ismert módon a start gomb megnyomásával mozgásba lendülnek a tárcsák, és ha 3 vagy több megegyező szimbólum landol bármely nyerővonalon, már jóvá is íródik a nyereményünk. Ez eddig nem tűnik túl izgalmasnak, de a felszín alatt jóval több van. A tétek 25 Ft és 37.500 Ft között állíthatók, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb összeget. Az  állat szimbólumok rendelkeznek a magasabb nyereményszorzókkal, míg a klasszikus J, Q, K és A szimbólumok után némileg alacsonyabb nyereményekre tehetünk szert. 

Wild

A játék főszereplője, a farkas, ami a Wild szimbólum szerepét tölti be. Egyrészt saját kifizetési értékkel rendelkezik, másrészt a Pénz és Scatter kivételével minden szimbólumot helyettesít. 

Bónusz funkciók

Ahogy már említettük, a Wolf Gold-ban sokkal több van, mint amit az első pillanatban gondolnánk. 

A legizgalmasabb funkciót a Money szimbólum segítségével aktiválhatjuk. Ezek, a teliholdat ábrázoló szimbólumok random összegekkel vannak ellátva, melyek a tét növelésével vagy csökkentésével arányosan változnak. Ha sikerül belőlük legalább 6-ot kipörgetnünk, elindul a Money Respin funkció, melyben csak Money szimbólumok és üres helyek találhatók. Ha a csillagok állása is nekünk kedvez, és mind a 15 helyen sikerül Money szimbólumot kipörgetnünk, a Mega Jackpot is a miénk lehet. Ez pedig nem kevesebb, mint tétünk 1.000x-ese. Ha nem is sikerül a Mega Jackpot, a Mini vagy Major Jackpot érték bármikor megjelenhet a tárcsákon. 

Ahogy a legtöbb nyerőgép esetében, a Wolf Gold-ban is megtalálható a Scatter szimbólum, melyből hármat kipörgetve Ingyen Pörgetéseket nyerünk, de emellett garantált nyereményt is kínál. Csak az 1., 3. és 5. tárcsán jelenhet meg. 

Ingyen Pörgetések

Nézzük meg közelebbről az Ingyen Pörgetéseket. Nem kell más hozzá, csak 3 Scatter az 1., 3. és 5. tárcsákon, nyereményünk pedig tétünk 3x-osa és 5 ingyenes pörgetés. Ez még nem minden, ugyanis a funkció alatt lehetőségünk van óriás, 3×3-as szimbólumok kipörgetésére is. Nyereményünk akkor lesz igazán magas, ha Wild szimbólumból sikerül egy giga szimbólumot kipörgetni. Ha a bónuszjáték alatt ismét megjelenik 3 Scatter szimbólum, az újra tétünk 3x-osa és 5 újabb ingyen pörgetés aktiválódik. A határ a csillagos ég. 

Konklúzió

Egy játék, millió funkció, ez a Wolf Gold. Ha a külcsínre fókuszálunk, egy nagyon igényesen kidolgozott játékot találunk, animált szimbólumokkal, 3D grafikával és gyönyörű háttérrel. A funkciókat illetőleg Wild, Scatter szimbólumok, Ingyen pörgetések, Jackpot nyeremények, Money szimbólumok és Money Respin funkció is található benne. A játékban minden megvan, amitől egy nyerőgép igazán le tud kötni bárkit. A hanghatásokkal a PragmaticPlay még a tökéletes atmoszférát is megteremtette, így nincs más dolgunk, csak megpörgetni a tárcsákat és élvezni az éjszakai sétát a sivatagban.

×

Sajnáljuk, de ez a kaszinó nem rendelkezik engedéllyel Magyarországon!

Játssz egy engedélyezett kaszinóban,
kattints ide!